SHAKER TWIST OG VIND KONKURRENCE

Arrangør af konkurrencen er:
Royal Unibrew
Faxe Allé 1
4640 Faxe

Konkurrencen er ikke på nogen måde tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af Facebook Inc.

Ved spørgsmål til konkurrencen rettes henvendelse til Royal Unibrew på contact@royalunibrew.com.

Deltagelse i konkurrencen

Du deltager i konkurrencen ved at sende en SMS med teksten SHAKER til 1299 (alm. SMS takst).

Konkurrencen løber til og med d. 6. januar 2022. Du må sende max 5 SMSer i perioden.

D. 7. januar 2022 trækkes der en vinder til hver af de 4 præmier ved tilfældig lodtrækning blandt de indsendte SMS’er og vinderen modtager en SMS på det telefonnummer, som deltageren har anvendt til deltagelsen i konkurrencen. For at få tilsendt præmien, skal vinderen inden 14 dage fra det tidspunkt, hvor vedkommende får SMS’en om at have vundet, sende et foto af en SHAKER kapsel på e-mail til contact@royalunibrew.com, hvorfor konkurrencen er købsbetinget. E-mailen skal mærkes ’’SHAKER konkurrence’’ og i e-mailen skal vinderen anføre sit navn, postadresse og telefonnummer. Hvis vi ikke har modtaget en sådan mail ved udløbet af de 14 dage, bortfalder præmien og vi forbeholder os ret til at trække en ny vinder.

Du skal være mindst 18 år for at deltage. Ansatte i Royal Unibrew A/S samt medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du, at Royal Unibrew A/S må offentliggøre dit navn på https://www.facebook.com/Shaker, hvis du vinder.

Ved begrundet mistanke om snyd/overtrædelse af disse konkurrencebetingelser forbeholder Royal Unibrew sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Præmier

1x B&O A9 højttaler (værdi 25.000)
1 x rejsegavekort til Spies (værdi 5.000)
1×1 års forbrug af SHAKER svarende til 12 rammer SHAKER á 24 stk. (værdi 4.306)
1xB&O HX hovedtelefoner (værdi 3.749)

Vinderne får deres præmie tilsendt efter nærmere aftale. Vinderen af 1 års forbrug af SHAKER skal dog afhente sin præmie på en af Royal Unibrew A/S’ terminaler i Faxe, Glostrup, Aalborg, Horsens eller Odense efter eget valg og nærmere aftale, dog senest d. 15. februar 2022.
Herefter bortfalder præmien og vi forbeholder os ret til at trække en ny vinder.

Personoplysninger

Royal Unibrew A/S er dataansvarlig for denne konkurrence. Royal Unibrew A/S indsamler i forbindelse med konkurrencen dit telefonnummer og information om din deltagelse i konkurrencen, herunder tidspunkter for deltagelse, og hvor mange gange du deltager. Hvis du vinder konkurrencen, indsamler Royal Unibrew A/S desuden dit navn, adresse og e-mailadresse. Personoplysninger, der afgives af dig i forbindelse med konkurrencen vil alene blive behandlet med henblik på at administrere konkurrencen og udsende præmier. Vi sletter dine oplysninger efter 30 dage fra konkurrencen er slut.
Læs mere om Royal Unibrews A/S privatlivspolitik her: http://royalunibrew.dk/persondatapolitik/

Hvor gammel er du?

Dette website henvender sig kun til personer over 18 år.

I henhold til de danske markedsføringsregler for øl og andre alkoholholdige produkter, er markedsføring overfor børn og unge under 18 år ikke tilladt.